HET BESTE AANBOD ISOLATIE- & SANITAIR-MATERIAAL REGIO ANTWERPEN BIJ BOUWMATERIALEN DE LINDE

arrow

ISOLATIE

Een niet of slecht geïsoleerd huis telt niet meer mee op de woningmarkt. Maar behalve een stijgende marktwaarde biedt een degelijk geïsoleerde woning nog tal van andere interessante voordelen. Isoleren wordt voornamelijk gedaan ten gunste van warmtebehoud, waardoor uw energiefactuur binnen de kortste keren zal dalen. Ook andere ongemakken, zoals vocht- en geluidsoverlast, worden van de baan geholpen door isolatie. De meest voorkomende toepassingen bij De Linde Antwerpen voor isolatie betreffen de gevels, het dak en de vloer. Welke isolatiematerialen u precies nodig heeft, is afhankelijk van het doel van uw isolatie. Zo worden EPS-korrels en PUR-schuim bijvoorbeeld meestal gebruikt om daken en gevels te isoleren met het oog op warmtebehoud, terwijl glaswol dan weer meer geschikt is als geluidsbuffer.

 

SANITAIR

Of u nu van plan bent om uw bad om te vormen tot een douche, een inloopdouche te plaatsen of een nieuw badkamermeubel te installeren; bij De Linde Antwerpen kunt u terecht voor uw volledige badkamerrenovatie & sanitair. Naast grootschalige sanitaire materialen, zoals meubilair en baden, vindt u in onze winkel ook kleine outillages zoals schroefjes, kraantjes en sleutels.

klein gereedschap voor bouwwerken

GROTE SANITAIRE BENODIGDHEDEN

(Lig-)baden en (regen-)douches: Alle soorten baden en douches

Toiletten: Zowel standaard- als hangtoiletten

Lavabo’s: Uitgebreid assortiment badkamermeubelen

KLEINE SANITAIRE BENODIGDHEDEN

Kranen in diverse groottes en ontwerpen

Toiletstoppen, schroeven en sleutels

Leidingen voor onder andere afvoeren en riolen

AL ONZE SANITAIRE PRODUCTEN ZIJN VERKRIJGBAAR IN DIVERSE KLEUREN, MODELLEN EN MATERIALEN. HEEFT U ISOLATIE-PLANNEN OF IS UW SANITAIR TOE AAN EEN MAKE-OVER? BEGEEF U DAN NAAR EEN VAN ONZE SHOWROOMS EN LAAT U VERLEIDEN DOOR ONS SPECTACULAIR ASSORTIMENT!