VOOR BETON-PRODUCTEN & SCHILDERMATERIAAL REGIO ANTWERPEN, KIES BOUWMATERIALEN & VERFWINKEL DE LINDE

arrow

RUWBOUW BETON-PRODUCTEN

Heeft u bouwplannen of zit uw pand al in de ruwbouwfase? Een duurzame ruwbouw is noodzakelijk voor een lange levensduur van uw woning of bedrijfsruimte. Daarom zijn ruwbouw beton-producten van eersteklas kwaliteit van cruciaal belang. De experts van De Linde in Merksem & Hemiksem (Antwerpen) staan volledig te uwer beschikking en zoeken, samen met u, naar het juiste materiaal voor uw project. In onze bouwmarkt vindt u daarnaast ook een rijke waaier aan oerdegelijke gereedschappen terug:

 

Kleine en grote stenen voor binnen- en buitengevels

Zand in verschillende kleuren en diktes

Cement

Welfsels en balken

Betonblokken

Funderingsplaten

Rioleringsbuizen en dakgoten in diverse materialen

Natuursteen

Grind

Potten

Bouwstaal

In onze showroom ontmoet u bekende merknamen zoals Ytong, SVK en Coeck.

Logo Ytong
press to zoom
Logo SVK
press to zoom
Logo Coeck
press to zoom
1/1

VERFWINKEL VOOR SCHILDERWERKEN

Uw oude meubels van een nieuw laagje verf voorzien of uw gevels een tweede leven geven door ze te herschilderen: het is dikwijls een slimme en relatief goedkope oplossing. Bij De Linde Bouwmaterialen in Merksem-Hemiksem (Antwerpen) vindt u in de verfwinkel het juiste schildergerei voor al uw binnen- en buitenschilderwerken -- of u nu als particulier of ondernemer werkt. Bij ons kunt u rekenen op een enorme verfcollectie voor o.a. buitengevels, tuinhuizen, vensters, radiatoren en meubelstukken. De juiste verfborstels voor het schilderen van uw burelen of een stevige lak voor het opfrissen van uw beursstand: wij hebben het gegarandeerd in huis.

benodigdheden voor schilderwerken

ZIT UW WONING IN DE RUWBOUW-FASE OF BENT U BEZIG MET SCHILDERWERKZAAMHEDEN IN DE OMGEVING VAN ANTWERPEN? LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE GROTE DIVERSITEIT AAN SCHILDER- EN RUWBOUW-MATERIAAL!